Make your own free website on Tripod.com

 

biljaDRUGARICA BILJA PLAVSIC

Genetistica u sluzbi zlocina

Zena koja je SDS zvala:
nasa nacionalna partija,
moja partija,
partija na koju sam cekala...

Kakva Zaba !red izbore je mnogo glumatala i pravila predstave oko toga da ona nema nista sa komunistima, vec je cak izrazeni antikomunista i slicne gluposti... Pitanje koje se namece jeste: kako je onda bila na Fakultetu Prirodnih Nauka u Sarajevu i clan Bosanske Akademije Umjetnosti - tu su se mogli popeti samo dobro podobni gradjani!
Kako se jedna ostra antikomunistica uopste mogla prihvatiti takvih funkcija u omrazenom staljinistickom sistemu sa kojim nije imala nista zajednicko i cak je bila njegov protivnik?
Listu BORBA je, na 27.Juli 1993, dala izjavu da je srpski narod bio izlozen na 50 godina ropstva komunistickom sistemu?
Obzirom da je bila dio tog sistema, clan raznih institucija i akademija, ona je pila krv tom narodu...

Novinarima je sama nametala da je zovu Madam Thatcher i za taj nadimak davala je infantilna objasnjenja - kao, ona je Celicna Lejdi zato jer je studirala u Zagrebu i prosla je kroz teske torture tamo i to je sve ojacalo i osnazilo i nacinilo od nje heroja... Kao, eto zbog te njene patnje tamo u Zagrebu ona sad mrzi Hrvate... Tako je izvoljela izjaviti:

"... ja ne kazem da mi (Srbi) ne zelimo vise da zivimo sa Hrvatima, vec kazem da mi (Srbi) vise nikada necemo dopustiti Hrvatima da zive sa nama"...

ARKAN - SRPSKI JUNAK IZ DJEVOJACKIH SNOVA

"Ja ne vjerujem puno u pregovaranje! Jedna dobra bitka, za mene, rijesava rat i probleme"...
izjavila je beogradskom Telegrafu, 15. Jula 1994, uz izjavu da ona:
"razmjenjuje poljupce samo sa herojima"...
Njeno videnje jednog heroja, personificirano je u Zeljku Raznjatovicu Arkanu, sitnom kriminalcu i pilicaru:
(Beograd, 12. Novembar 1994):
"Kad sam vidila sta je on uradio u Bijeljini, rekla sam, evo, ovde imamo pravog srpskog heroja, on je pravi Srbin. To je covjek kakvoga trebamo"... (??)

feral_shit.gif (571 bytes)

Njena najkomicnija izjava o Arkanu je sljedeca:
"... Arkan me impresionirao kao ljudsko bice koje je bilo prisiljeno da ustane i da uzme oruzje i da se bori"... (SRNA, 1992).

ln400.gif (1105 bytes)

Kad Hrvati povremeno ubjede sebe u svoju supremaciju i kad pobiju nekoliko hiljada Srba;
ujka_draza
onda to ni u kom slucaju ne moze biti prirodno ili fenomen. Onda je to cisti zlocin.

"Mislim da treba ocistiti Istocnu Bosnu od Muslimana, kad kazem ocistiti ne zelim da iko to uzme, bas ono, literarno. Tom, za mene prirodnom fenomenu, prisivena je etiketa "ETNICKO CISCENJE" i okarakterisan je kao nekakav zlocin, ja ne mislim na takvo etnicko ciscenje". (Svet, Novi Sad, 06. Septembar 1993).

Nije SIJA nego VRAT !

Ovakvu glupost mogla je odvaliti SAMO umno poremecena osoba. Biljana Plavsic je sebe ubijedila u prirodnu nadmoc srpskog naroda nad ostalim balkanskim narodima. Samo takva bolesnica moze da opravda zlocin time sto ga nazove "prirodnim fenomenom"...

Da li je etnicko ciscenje zlocin - bez obzira sto neka bolesna baba misli suprotno ?

Od samih svojih politickih pocetaka Bilja se pozivala na Drazu Mihajlovica - jeftinog Cetnika koji je suradivao sa nacistickom Njemackom. Nastojala je, kao bolesni Franjo Tudjman, da pomiri zrtve i njihove egzekutore... Tako je znala izjaviti da se Draza Mihajlovic borio za ujedinjenje svih Srba u jednu srpsku drzavu cije bi granice bile od Djevdjelije do Karlobaga.

To bi bilo u redu da se ujka Draza nije borio za potpuno etnicko ociscenje tih teritorija od bilo kakvih nesrpskih elemenata. Ni ujka nije htio da te teritorije ocisti zlocinom vec potpuno nevino:

serb_flag.gif (9400 bytes)

Putem prirodnih fenomena.
Tra-La-La!

feral_shit.gif (571 bytes)

Go Back

ln400.gif (1105 bytes)

Geneticarka u Sluzbi Zlocinauslimani su GENETICKI deformirani (na osnovu kojih naucnih studija je to izjavila, ne znamo, ali vjerovatno iza te izjave stoji dugogodisnji naucni rad i hrpa materijala i naucnih analiza):
"Istina je da su Muslimani ustvari poturceni Srbi. Ali oni su geneticki deformiran materijal i prihvatili su Islam. Sada sa svakom novom generacijom, ta deformacija postize sve vecu i vecu koncentraciju i postaje sve gora i gora, i pocinje da oblikuje potpuno novi nacin ponasanja i razmisljanja, svojstven samo njima, i ukorijenjen duboko u njihovim genima". (Svet, Novi Sad, 06. Septembar 1993).
Izlazuci tako svoja naucna otkrica, upotrijebila je i konkretan primjer:

"Ejup Ganic, recimo, nisam nikada u politickim krugovima srela osobu koja je toliko deformirana kao on".

Biljanu ne bi brinula puno degeneracija tamo nekakvih Muslimana, medutim, ona je zabrinuta zbog mijesanja gena:

"Uzasnuti smo cinjenicom da je sve vise mijesanih brakova izmedu Srba i Muslimana, to vodi u razmjenu gena izmedu dvije etnicke grupe, i time degeneraciju srpske nacije (Oslobodjenje, Sarajevo, Maj 1994) sto je za posljednjih 50 godina toliko pokvarilo Srbe da su prestali ici u crkvu, postali su vrlo prljavi i pokvareni"! (Republika, Beograd, 16-31 Octobar 1993).

ln400.gif (1105 bytes)

Jaki ima pravo da ugnjetava slabog!

Jedna od njenih najvecih gluposti je izjava da jaki treba da ugnjetavaju slabe? Tako je pitanje o podjeli teritorija izjavila:
"Ja Muslimanima ne zelim nista dobro! Ali u ime svog zdravog razuma bih im dala nesto malo teritorija, da mogu tamo otici i organizovati svoj zivot - samo zato da bi otisli i da bi prestali konstantno gnjaviti nas, eto, tako ja vidim i razumijem tih njihovih 30%"...

"Mi smo spremni pregovarati o uspostavi mira - ali ne mira po svaku cijenu... Mi necemo mir koji ukljucuje nova davanja srpskih teritorija, koji podrazumjeva trgovanje sa srpskim dostojanstvom"...

Kada je Milosevic ipak trgovao sa dostojanstvom i ipak dao novih srpskih teritorija, e, onda je Biljana rekla:

"Dobro, ali na ovim teritorijama koje su nam ostale Republika Srpska ce imati 80% suvereniteta, i ispod toga necemo ici"... (kakva zaba)?

"Rusi su prodali Srbiju za pet dolara"... rekla je na kraju price!...

feral_shit.gif (571 bytes)

Kad su Ameri odlucili bombardovati Srbe Biljana je izjavila:
"Mozete pobiti vecinu Srba, ali ono malo sto ih ostane, zivice u dostojanstvu"...

Ko ima pravo da zrtvuje tude zivote u ime svog shvatanja dostojanstva? Pseudonaucnik, srpska kraljica, srpska Madam Thatcher!

Srbi iz Bosne su veci Srbi nego oni u Srbiji.

bilja
Oni zive u granicnim podrucjima i razvili su osjecaj za opasnost i samoobranu.

serb_flag_40.gif (6577 bytes)

PSEUDOOTCJEPLJENJE

"Srbi koji zive u granicnim podrucjima, razvili su neshvatljivo razvijen osjecaj za opasnost i osjecaj za samoobranu? U mojoj porodici se uvijek govorilo da su Srbi iz Bosne veci Srbi nego oni u Srbiji?

Ja kao biolog znam da najbolje sposobnosti da se prilagode i prezive imaju upravo one vrste koje zive u blizini drugih vrsta od kojih su ugrozene i koje za njih predstavljaju opasnost, zato je otcjepljenje Srba od ostalih nacija i neizbjezan i potpuno prirodan fenomen"... (Borba, 28. Juli 1993).

Kao pravi pseudonaucnik Biljana i neprimjecuje kako zapada u nepomirljive kontradiktornosti.
Ako su pogranicni Srbi razvili nadnaravne sposobnosti ziveci izlozeni drugim nacijama onda bi trebali razviti do kraja taj zivot pored drugih vrsta koji ih ojacava i usavrsava. Zasto bi se zatvarali i pridruzili se zatupljenim i ucmalim Srbima iz centralnih dijelova. Time ce zaustavili svoj razvoj i utopiti se u prosjecnost inferiornih Srba...

Originalni clanak uzet je iz Helsinske Povelje (Helsinki Charter),
u Beogradu, Novembar 1996, autor Slobodan Inic predavac je sociologije na Beogradskom Univerzitetu.

East Timor Home Page - Bosnia Report
Novembar 1996

ln400.gif (1105 bytes)

(tekst izmjenjen bez odobrenja autora)
2000, Community of Friends of Stolac

Go Back