Make your own free website on Tripod.com

 

Cinjenice o PETOJ KOLONI
feral_zivota_0090.gif (3901 bytes)Pravi Srbi sa beogradskog YUnet-a

YUnet International - Beograd
http://alert.eunet.yu

Paranoicno saopstenje povodom Urote Celog Sveta i pocetka bombardovanja Srbije od strane NATO-a

ln400.gif (326 bytes)

PRATE NAS, POSMATRAJU I PRISLUSKUJU!

Nemojte sumnjati u informacije o "petoj koloni". Ne radi se o paranoji i "lovu na vestice", kao sto se u prvi mah moze pomisliti, vec O-CINJENICI. O tome svedoci masovno razmestanje lokatora na Kosovu i u ostalim delovima zemlje, ometanje nasih sistema veza pomocu ometaca koji su nadjeni unutar SRJ i dr.

STRANA AGENTURA OVDE POSTOJI I DELUJE ! feral_govance.gif (518 bytes)

Pored vidljive direktne vojne konfrontacije, protiv nase zemlje se dakle vodi i "nevidljivi" ali sveobuhvatan obavestajno-spijunski rat.

Informacije sa terena su od kljucnog znacaja za dalje planiranje vazdusnih i svih drugih napada i vidova agresije. Bez izvestaja sa terena NATO kao i bilo koji drugi agresor je "slep" i u mnogome mu je otezano planiranje i izvodjenje novih akcija.

Zato VODITE RACUNA O VESTIMA KOJE SALJETE putem elektronske poste i telefonskih razgovora sa porodicom i prijateljima kod kuce ili su u inostranstvu.

NEMOJTE DA IZNOSITE DETALJE o pogodjenim objektima, stepenu unistenja, vremenu pogotka i slicne informacije. Ovakvi podaci su prava poslastica za NATO obavestajce, pogotovo kada ih dobijaju redovno i dzabe.

U svim pomenutim komunikacijama probajte da budete sto neodredjeniji. Vasim roditeljima, prijateljima i poznanicima ce biti dovoljno da cuju da ste vi dobro.

Moguce je, a i verovatno da americka obavestajna sluzba PRISLUSKUJE TELEFONSKE RAZGOVORE (ukljucujuci i GSM kao i NMT mrezu mobilne telefonije, paging sisteme i dr.) i filtrira sve elektronske poruke izmedju Srbije i ostatka sveta.

NE POUZDAJTE SE U SIFRIRANJE RSA/PGP algoritmima, a jos manje u zipovanje ili arj-ovanje sa lozinkom i slicne "prirucne" metode.

Ako bas morate da saopsite neku vest koja bi neprijatelju mogla da posluzi da sazna da li je i u kojoj meri ostvario svoje planove, onda to ucinite na sto zaobilazniji, opisan, asocijativan i neprijatelju nedokuciv nacin. Koristite svoju inteligenciju, ovih par dana smo dokazali da smo narod koji je ima vise od agresora.

feral_govance.gif (518 bytes)

Ipak, najbolje je uzdrzati se od ovakvih puteva informisanja.

ln_400.gif (326 bytes)

feral_zivota_constr.gif (14060 bytes)

ln400.gif (326 bytes)

Ne dozvolimo da se obavestajne sluzbe NATO pakta posluze informacijama koje plasiramo na Internetu u njihovu korist.

Ne dozvolimo da nas isteraju iz takta.

Kad vec misle da smo intelektualna elita, pokazimo da to zbilja i jesmo!

Nemojte se ustezati da posaljete ovu poruku svojim prijateljima, korisnicima Interneta u Jugoslaviji. Rat se vodi i na Internetu.

Rat koji ne smemo dozvoliti da izgubimo.

1995-98 YUnet International
Obilicev venac 4, 11000 Beograd, tel. (011) 3282-608, fax 3282 760
Internet centar: Toplicin venac br. 1, tel. 3281 121

ln_400.gif (326 bytes)

(Tekst izmjenjen bez odobrenja autora)
2000, Community of Friends of Stolac

Go Back